[rancid] Re: New installation

Steve Ousley steve at host-it.co.uk
Wed Oct 8 16:52:00 UTC 2008

I now have a working Rancid installation.  I think it is a bug in the
rancid-cvs that caused this as I simply copied the slightly older version
from our previously running rancid box, and everything went through ok first
time :)

Thanks for the help.

Steve Ousley - SO620-RIPE
Nuco Technologies Ltd
steve at host-it.co.uk
Tel. 0870 165 1300

Nuco Technologies Ltd is a company registered in England and Wales
with company number 04470751

-----Original Message-----
From: rancid-discuss-bounces at shrubbery.net
[mailto:rancid-discuss-bounces at shrubbery.net] On Behalf Of Steve Ousley
Sent: 07 October 2008 09:16
To: 'john heasley'; rancid-discuss at shrubbery.net
Subject: [rancid] Re: New installation

-----Original Message-----
From: john heasley [mailto:heas at shrubbery.net] 
Sent: 06 October 2008 17:58
To: Steve Ousley
Subject: Re: [rancid] New installation

>that should have done it.  check for group/CVS and CVS/group, if they do
>not exist rancid-cvs has a bug because it obviously encountered a problem
>and did not display the error.

These do not exist at all:

rancid:/usr/local/rancid/var# ls CVS/
rancid:/usr/local/rancid/var# ls asa/
configs  router.db  routers.all  routers.down  routers.up

>mv group group.old
>rancid-cvs group

Where am I doing these? In the var/ directory?

>if group does not exist, then
>cvs -d CVS co group 

Then I assume this is if the group doesn't exist in CVS?


Rancid-discuss mailing list
Rancid-discuss at shrubbery.net

More information about the Rancid-discuss mailing list